Alterna distribucija d.o.o.

Alterna Intertrade d.d. je aprila leta 2014 distribucijo prenesla na podjetje Alterna distribucija d.o.o. Osnovna dejavnost družbe Alterna Distribucija d.o.o. je distribucija računalniške in z njo povezane informacijske opreme, tako hardverske kot softverske, za zagotavljanje kakovostne, napredne in varne informacijske podpore pri uporabnikih.

Alterna distribucija d.o.o. je, kot večletni pomemben partner IBM Central Europe, Middle East, Africa in največji IBM partner v Sloveniji, v začetku temeljila svojo rast na distribuciji njegovih izdelkov in črpala svoje visoke poslovne in kakovostne standarde iz te povezave in jih kasneje uveljavila in obdržala tudi pri izdelkih firme Lexmark, pri katerem je tako dosegla zavidljivo drugo mesto v tržnem deležu v svoji kategoriji in seveda tudi pri vseh drugih izdelkih iz naše ponudbe proizvajalcev: Lenovo, Eaton Mge, Nikon, Asus, Actidata, Dicota, Nortec, Sony Vaio, Digital Logic, Avocent, Apacer, Panasonic in vseh vrst pribora za računalnike in tiskalnike večine proizvajalcev. Družba je s svojo filozofijo in usposobljenimi sodelavci opredeljena zagotavljati najvišje kakovostne standarde preko uveljavljenih blagovnih znamk, ki jih iz svoje optimalne zaloge lahko večino takoj, ali v najkrajšem času zagotovi svojim partnerjem.

Alterna Distribucija d.o.o. logo

Alterna distribucija d.o.o. je opredeljena izključno kot distributer in tako načeloma ne posega na področje uporabnikov in tako zagotavlja trdne, dolgoročne povezave s partnerji, ki so posebej usposobljeni za sodelovanje in izpolnjevanje potreb končnih uporabnikov.

Za prodajane izdelke zagotavljamo, sami ali preko naših preizkušenih ali dolgoletnih partnerjev, garancijsko in pogarancijsko vzdrževanje najvišje kakovosti.

S posebnim poudarkom na optimiranju logističnih dejavnosti družba dosega nizke obratovalne stroške in s tem dobro konkurenčnost svoje ponudbe in s tem zavidljive poslovne rezultate, ki zadovoljujejo njene delničarje. Družba je po podatkih I d.o.o. že več let uvrščena med družbe z zanesljivo visokim ratingom po kriterijih družbe Dunn&Bradstreet.

Vizija Alterne distribucije d.o.o.

Naša vizija temelji na rasti in krepitvi naše pozicije na področju distribucije znanih blagovnih znamk, ki jo lahko ustvarjamo le z:

  • Zadovoljstvom naših poslovnih partnerjev.
  • Prilagajanjem spremembam v okolju.
  • Z odkrivanjem in izkoriščanjem tržnih priložnosti.
  • Inovativnimi pristopi.
  • Visoko usposobljenimi in motiviranimi zaposlenimi.

Povezava na spletno stran